Lördag kväll

Sitter och kollar på Körslaget och myser med en stor skål lakrits framför mig (lakrits kola, söt lakrits, djungelvrål, salta fiskar). Mummie, finns det något godare än lakrits?
 Vad tycker mina söta läsare om lakrits? ♥

Kram // Coco

Jag hatar att ha torra händer


Så söta pappa köpte en handkräm till mig :)
Den innehåller naturliga extrakt från grönt-te och e-vitamin och den doftar underbart.
Thanks daddy ♥


Dagens läsar fråga


Coco dissar & hissar

1. Dåliga dagar
2. Att lovet snart är slut
3. Att städa rummet
4. Neon gult nagellack
4. Besvikelse
5. Eksem

1. Min nya hårfärg
2. Julafton (haha, längtar)
3.  Lakrits
4. Yves Rocher
5. Att festa


Från blondie till brownie

The big moment: BILDERNA. Nu ska ni få se förvandlingen från blondie till brownie på bild. Nu ska ni slippa få vänta mera, här är bilderna:

Before



After









Håret kanske ser lite flottigt ut på vissa bilder, men det är för att det fortfarande är lite blött från när jag duschade. Jag ser också vääldigt blek ut på bilderna. Måste vara blixten eller nåt.
Men, men jag blev iallafall väldigt nöjd.  Känns härligt att få ha en sån fin hårfärg :)


Lady gaga is back





Personligen tycker jag att hennes nya singlar är HELT VÄRDELÖSA. Vad är det här för skit?

Nu har jag färgat håret

Äntligen! Jag slår vad om att ni har suttit bänkade framför min blogg hela eftermiddagen ;)
Ledsen å göra er besvikna babes, men ni får inga bilder just nu. Mitt hår håller på å torka! Men snaart, då kommer ni få se bilder. Ojojoj, är det spännande? Coco i brunt hår...ni får väl hitta på lite fantasi bilder sålänge!
Pussi // Coco

Ny design

Den är tillfällig medans jag letar efter någon bättre..eller var den bra? Lite tråkig kanske..
Vad tycker ni? ♥

Plötsligt började jag sakna dig.Mycket.


Förlåt om jag har gjort något.

Jag älskar dig.

Kandee ♥

Kandee är jätteduktig på att teckna och designar egna klädesplagg med hennes teckningar på. Skitsnygga, enligt mig! Här kommer lite favoriter..


Nu sitter drömprinsen uppsatt över min säng


Godmorgon

Har precis vaknat....:) Idag ska jag städa rummet och faktiskt färga mitt hår! Spännande, eller hur? Jo, just det, Igår kväll berättade ju jag att jag hade svårt att sova, därför tog jag lite bilder igår kväll. Here they are:



Puss // Coco


Premiär: Dagens läsar fråga


Sweet dreams..

Ska sova nu hade jag tänkt. Men, men, som vanligt kan jag inte sova..hehe, tänkte att jag kunde uppdatera bloggen lite snabbt då. Klockan är nu 0:52 när jag skriver det här. Aja, ska väl försöka sova snart igen...
Puss och godnatt!

Wihoo, nytt besöksrekord <3

38 besökare idag, JIPPIE <3

Maxad hårguide, allt du behöver veta för att få DITT drömhår

Du vill ha: Ett hår som inte är skadat, är glansigt och har en fin lyster

Tips 1:
Kallt vatten. Nästa gång du duschar kan du pröva med att avsluta duschen med ett kallt vatten. Det stärker håret och ger det nytt liv. Håret blir mycket fräschare och och ökar chanserna för ett glansigare hår.

Tips 2: Använd en inpackning en gång i veckan. Gärna en som hjälper skadat hår. Det är enkelt att använda inpackning. Duscha bara som vanligt och använd ditt vanliga schampoo. "Smeta" sedan in inpackningen i hela håret förutom hårbotten! Ett tips för att få inpackningen att ge bättre resultat är att vira in håret i en handuk och vänta i 5 minuter. Då suger hårstråna bättre upp näringen i hårinpackningen.En bra inpackning som rekommenderas är Elvital Anti breakage som hjälper skadat och slitet hår.

Tips 3: Ta lite olivolja och gnugga in i håret. Skölj sedan ORDENTLIGT. Inga rester får finnas kvar.

Tips 4: Undvik starka hårsprayer och att utsätta håret för konstant värme. T.ex plattångar sliter jättemycket på håret. Att använda plattång någon sådär 3 gånger i veckan är okej, men att använda varje dag? Nej. Vill du slita så lite som möjligt på håret undvik helst sådana saker helt och hållet. Saltvattens sprayer som sägs ska ge håret en somrig look bör undvikas helt och hållet. De gör ingen nytta och sliter sönder ditt hår fullständigt. Du kan även få klåda i hårbotten och allergiska reaktioner av saltvattens sprayer.

Tips 5: Undvik att borsta håret när det är blött.Ditt hår är extra skört då och risken för att få kluvna toppar är stor. Red istället ut det med fingrarna eller kamma det.

Tips 6: Klipp dig med jämna mellanrum. Det ger håret nytt liv och avlägsnar det från kluvna slitna toppar.


Du vill ha: Ett härligt volym hår

Tips 1:
Massage. Be någon snäll person (eller så kan lika gärna du göra det) massera din hårbotten. Det ökar blodcirkulationen vilket i sin tur leder till mer volym. Det räcker med att du masserar 5 minuter om dagen och vips så har du fått ett riktigt volym hår!

Tips 2:  Använd bra och pålitliga produkter tilll ditt hår. Våga vara kräsen, höll inte produkten vad den lovade är du skyldig en ersättning! Men här är några volym-produkter som garanterat fungerar:
Osis+ Dust it- Ett slags pulver som man kramar in i alldeles vid hårrötterna vid hårbotten. Här snackar vi volym!
Nivea volume sensation- En hårvårds serie från Nívea som ger ditt hår mycket volym och gör dina hårstrån tjockare.
Aussie- Ett märke som gör schamppo/balsam som bara innehåller naturliga ingredienser och ger ditt hår maximalt med volym.

Du vill ha: Platt och spegelblankt hår

Tips 1: Egentligen har jag bara ett tips till er som vill ha blankt och alldeles rakt hår. Det finns en jättebra hårprodukts serie, nämligen Gliss Asia straight som plattar ner håret perfekt och gör det alldeles spegel blankt. Den innehåller naturliga extrakt av bambu och orkideè vilket är ett plus.

Tips 2: Att platta håret med plattång är det mest säkra kortet, men det sliter helt otroligt mycket på håret. Därför är det väldigt bra att använda värmeskyddande spray/gel/kräm innan du plattar.

Du vill ha: Härliga lockar

Tips 1:
Efter att du duschat på kvällen, gör ett par flätor i håret medan det fortfarande är vått och sov med dem. När du vaknar nästa morgon har du fått härliga lockar!

Tips 2: Dela upp håret i tre delar. Snurra den första delen till en lång "korv". Spraya hårspray över hela "korven" Fortsätt att hålla i den ett tag tills sprayen har tårkat in. Då släpper du. Gör likadant med de andra två delarna. Vips har du fått fina korkskruvar. Vill du ha lite "lösare" korkskurvar snurra håret lite lösare.


Nämen?!


O-M-G! Har jag färgat håret svart?...Japp, vad tycker ni snyggt eller snyggt?

Don`t worry babes, så dum är jag faktiskt inte. Det är en peruk..:)

Kvälls fika..:)


Sofijah är ett geni. Ingen skriver låtar som henne.


Sleeping, dreaming, crying. I miss you.

Bilder tagna i morse:








Johanna

Hur kunde du tro att det var du? Ens för en sekund? Har du glömt allt jag har sagt till dig? Har du glömt allt? Jag älskar dig över allt annat! Har du glömt hur många gånger jag har berättat att jag älskar dig? Jag började gråta när jag läste det du skrivit! Jag fattade inte hur allt hade kunnat missuppfattas så mycket. Johanna lita på mig, det där handlade inte om dig! Förstå snälla! Jag älskar dig över allt annat. Och du vet att jag håller vad jag lovar. Jag ska alltid finnas vid din sida Johanna. Alltid. Inget kan få mig att ändra mig.

 


Föralltid du & jag

Din jävla tönt jag hatar dig

Vafan har hänt med dig? Du är så jävla feg, du vill vara som en stor jävla fjortis nu eller? Du kanske tänkte bli nästa Dessie? Bli det då. Bli vafan du vill. Jag bryr mig inte. Men jag undrar bara hur du kan ha förrändrats så mycket på mindre än en vecka? Bara man läser din blogg fattar man ju. Du är inte du. Shit va sorgligt. Jag tyckte verkligen om dig.

Vafaan?!

Vad har hänt med dig? Vad har jag missat...? Vad har HÄNT? Plötsligt börjar hata dig. Hata dig. Jag förstår bara inte varför, men plötsligt kunde jag bara inte förstå vad jag tyckte om hos dig.

This is it

Helloj gullungar ♥

Nu har jag precis kommit hem och sitter och tittar på Mammas pojkar.  Men ojojoj, vilken dag!
Jag harr varit med Molly och kollat på This is it, you know, den dära Michael Jackson filmen.
Den var faktiskt inte bra. DEN VAR HELT OTROLIG. Vilken magi..:)
Efter skolan fick jag skynda hem och byta om och slänga i mig middagen på tre sekunder. Och sminka mig på 1 en sekund. Sedan bar det av till Rhys och där var det halloween fest :)
Det var jättekul! Men nu är jag som jag sa förut, helt slut. Ska ta det lugnt i morgon..tror jag? Vem vet kanske hittar jag på nåt annat..? Nu ska jag typ se på tv.
P&K


Hårguiden är på G

..

Rihanna is back on track

Rihannna är tillbaka med nya singlar och släpper snart album.











Hiss eller diss? Är Rihannas comeback bra eller ej? Vad tycker du? :)

Guud, den skrämde livet ur mig...

Pröva själv..skitläskigt juu!

http://www.freeflashtoys.com/?tic-tac-scare-prank


Frågestund

Tänkte ha en liten frågestund igen! <3
Så skicka in era frågor till [email protected]
NI kan fråga precis vad ni vill :)


Hemma

Hej bloggen!
Har precis kommit hem från Julia. Vi har varit på T-centralen och Fridhemsplan hela dagen :)
Just nu känner jag att jag har lite blogg torka.Så detta är tyvärr allt jag har och säga just nu.
Vi hörs senare i kväll!
Puss.

Ready to go

Jag har:

√ Duschat & tvättat håret
√ Lagt en ansiktsmask
√ Behandlat mina fötter ( smörjt in med massa grejer)
√ Sminkat mig

And I`m ready to go! Ska möta upp Julia i Gullmarsplan om några minuter..

Puss, vi hörs ikväll!


Puss, puss från mig..(DRIVBILD). Ooj, mina ögon såg väldigt gröna ut..


Tisdag kväll

Har precis tagit mig en kopp te och tänkte slappa lite framför datorn. Har precis checkat mailen också, och hittade ett mail från en läsare som var arg på att jag inte längre skrev så mycket om skönhet och tips och sådant som jag lovade. Förlåt för det. Men just därför ska jag nu sätta ihop en maxad hår-guide här på bloggen. I hope you like it :)  Japp, då får ni väl kika in igen om några minuter.
Hej svejs!

Höst mys


Nu ska jag läsa, läsa,läsa! Lite mys då och då är bra för alla ♥

Jag kommer snart förvandlas till en asiat

Jag LEVER på thai och indiskt just nu.


Detta var dagens middag.

Var är ni?

Underbara ungar:

Besökarna sjunker. Vart håller ni hus? Come back to me.


I`m a busy woman

Har inte bloggat idag, sorry.Har varit lite upptagen.
I går kväll stack jag hem till Molly och Livi.Vi drack te, var inne på datan och gick en sen kvälls promenad. Sedan blev det så sent att jag sov över där. I morse gjorde vi amerikanska pannkakor till frukost och sedan drog jag och Molly in till Söder. Först blev det fika på Skrapan och sedan gick vi och kollade lite i Ringen.


Det var en liten snabbis om vad jag har haft för mig. Har haft det jättekul :)
Älskar er Molly & Livi ♥
Just nu chattar jag med Johanna och jag ska strax käka middag (tror jag?). Hehe. Nu är förresten datumet klart för när jag ska gå och se Michael Jackson filmen This is it. På torsdag ska jag Molly gå och se den :)
Nu ska jag väl kika in på lite bloggar och så, sedan får vi se ifall det blir lite fler inlägg ikväll.
Puss & hej


Chattar med Albin

Japp, Albin ville vara med på min blogg, så nu är han det. Jag är så snäll ♥
Haha.
Fakta om Albin!

Klädstil: Skjortor, jeans HÄNG. Haha.
Musik smak: rock
Övrigt: Han är kort. Spelar gitarr. Han har storlek 37-38 i skor.
ÄR DU NÖÖJD NU ALLBIN?


Bara några dagar kvar nu sedan är det ny hårfärg


Nämen, titta då fick ni se mig utan smink också.
Coco a lá naturelle

Grå måndag

Mmm...då var det måndag. En grå måndag. Jag har inte gjort något särskilt, läst Twilight och kollat på Tv typ. Jag skulle städa rummet, jag vet, men som vanilgt blir det inget av det. Men NU tänker jag faktiskt göra det! Så det så. Nu är det betsämt och jag får inte ångra mig.Haha, kommer bli svårt.
Kram :)


Söndag

Jahaa..då var det söndag igen då. I morgon är det skola.
Så tänkte jag förut innan jag kom på att det är HÖSTLOV
Häärligt..har gjort en liten planering för veckan, såhär ser den ut:

Måndag: Ta det lugnt, städa rummet.
Tisdag: Mysdag / träffa kompisar?
Onsdag: Åka in en sväng till stan? Fika med kompisar..
Torsdag: Träffa Amie och Johanna?..
Fredag: Bio med Molly. Molly ska sova över?
Lördag: Halloween mys (godis + skräckfilmer) och FÄRGA HÅRET
Söndag: Ähh..inte bestämt något än..göra nåt bara..

Som ni ser är den inte super bestämd, ganska många frågetecken..you know, planer förändras och man ångrar sig och bla bla bla..så jag vågar inte bestämma för mycket! Men det är iallafall så jag har tänkt det...typ. Nu ska jag vara uppe läänge och göra lite allt möjligt. Men just nu läser jag Twilight och lyssnar på musik..
Ni får ha en sån bra söndags kväll // Coco ♥


Get the look: Lindsay Lohan

image1712

Home sweet home :)

Ahh, hemma igen! Kom fatikst precis innanför dörren..
Lite snabbt om helgen:
Det har varit en jättemysig helg med fika, shopping och god mat. Jag och mamma åkte in en sväng till centrum igår och hon köpte en hel del fina grejer till mig. Tack mamma ♥
Igår kväll såg jag också på den dära filmen Little miss sunshine. Den var väldigt rolig och ganska sorglig också (drama komedi). Var själv med om ett litet drama på väg ner till farmor och farfar. Vi var precis utanför Stockholm tror jag, när det plötsligt blev världens kö. Lång lågngt bak kunde man se massa polisbilar och ambulanser och sånt närma sig. Men det var så mycket bilar att dem nästan inte kunde nå fram. Det var tre polisbilar, tre ambulanser och två brandbilar. Det som hade hänt var att det hade blivit en serie krock. Jag såg bilarna och de var helt ihop mosade. Hemskt :(
Aja, nu tänkte jag visa upp bilderna jag tagit i helgen.


Vi blev mottagna med fika.Skogsbärtårta + vanilj latte= Yummie ♥




Japp, jag har faktiskt ett eget rum hemma hos F&F. Men visst ser man att jag inte brukar vara där? ;)


F&Fs hall full av våra saker


Taha, titta vad jag hittade på deras kylskåp. Jag med faster Yvonne..! Hur gammal kan jag vara där? Några veckor..?


Tänkte visa lite hur det ser ut...här är matsalsrummet..


Liten del av "Det asiatiska rummet"..


Sällskaps rummet..(hehe villan är ganska stor och har många gammeldagsa rum)


Mina snygga armband jag köpte på Gina Tricot för 199 :-




Kroppspeeling gjord av ekologisk vanilj köpt på Yves Rocher för 139 :-
Vitt nagellack från Depend köpt från Lindex för 29 :-


Twilight och New moon  på engelska och en bok med exlusivt material från inspelningen av Twilight.
Vet ej priserna..

Nu börjar datorn krångla, så det jag kanske lägger upp fler bilder någon annan dag?
Nu ska jag packa upp alla mina väskor och läsa Twilight...
Puss & hej // Coco ♥


Stressad..!

Heej ♥
Shiit är jättestressad, har inte packat än och jag åker till Linköping om en halv timma. Ojojoj, men som vanligt tänker jag på bloggen, haha. Ohhw, vad jag är snäll :)
Nu ska jag väl packa och ladda ipoden + kameran (jajamensan, så fort jag kommer hem kommer jag ladda upp bilder). Just det, nu är ju höstlov! Yippie, glömde nästan! Vad skönt det ska bli..
Jaha, puss ha det så bra // Coco ♥

 


Bra låt som jag lyssnar på just nu. Enjoy! :)

Fredag :)

Helloj ♥
Nu sitter jag vi datorerna med Carla, Lotta,Tova,Josefine och Ella. Har precis ätit lunch och ska strax ha teater. Är väldigt glad, det är ju faktiskt höstlov om bara några timmar, men jag saknar Johanna som är sjuk idag och Molly som jag inte har träffat på länge. När jag kommer hem  sedan idag m åste jag snabbt snabbt packa för vi åker till Linköping idag! Ojojoj, hur ska jag hinna? Men oroa er inte, självklart kommer jag hinna med ett sista inlägg innan jag åker. Åh, va snäll jag är som bryr mig så mycket om er :) Haha.
Nu ska jag dra till teater lektionen, pussi pussi // Coco ♥


Torsdag kväll

Heej ♥
Jag var väldigt ledsen igår som nog alla märkte. Men det kommer ordna sig. Jag mår mycket bättre idag. Mina vänner hjälper mig upp på fötter igen. Såklart :) Jag älskar er. Idag har jag väl vart i skolan som vanligt, träffat Albin och Johanna. I morgon är det låång sovmorgon och fredag!Yippie. Sedan är det höstlov. Som jag har längtat! Ahh..ska bli skönt. Och vet ni vad? I morgon drar jag till Linköping där farmor och farfar bor! Nice, nice, nice. Om jag kommer ta med mig kameran? Of corse. Tyvärr kommer jag inte kunna blogga därifrån, men det bli bara en kortis, så jag är tillbaka sent på söndag kväll. Då lägger jag upp bilderna! Just det, sedan känner jag att jag måste göra en liten typ tack lista till mina underbara vänner som (utan att de kanske vet om det) har hjälpt mig och stöttat mig så otroligt mycket.

Johanna: Vad kan jag säga? Utan dej skulle inte mitt liv funka. You`re always my GURKA <3
Molly: Små ord eller gester, leenden eller vad som helst från dig kan rädda min dag. Vi delar mycket som ingen någonsin kommer kunna dela med mig. Syster.
Julia: Minnena tillsammans med dig kommer jag aldrig att glömma. Du bryr dig och ibland kan det betyda så otroligt mycket.
Moa: Sötnos du får mig att skratta. Alltid.
Albin: Du kanske inte har fattat det, men du är så jävla rolig och glad jämt, det smittar av sig :)
Ella: Vi har kommit närmare varandra. Någonting i dig visar att du bryr dig och att du lyssnar. Förresten, du har faktiskt jättefin hy <3 (haha ingen fattar det där förutom Ella).

Det var allt för mig. Nu ska jag nog gå och lägga mig snart klockan börjar bli ganska mycket.
Puss & Godnatt // Coco ♥


Johanna


´Det finns så mycket jag vill säga till dig. Men ord räcker inte till. Förstår du att jag älskar dig över allt annat? Den här texten är  perfekt den förklarar nästan allt jag vill berätta för dig. Ingenting kommer kunna skilja oss. Jag förstår det nu. Du kan byta skola, jag kommer ändå aldrig släppa taget om dig. Och du kommer inte lämna mig heller. För jag älskar dig och du älskar mig. Bara döden kan få mig att släppa taget om dig.

Allt är borta

Ingenting kan beskriva vad jag känner...

Jag klarar inte av det här!

Kan någon bara ta mig härifrån..lång bort..låt mig glömma..allt.


Det är inte sant

Det är inte sant. Det här är en mardröm.
Lämmna mig inte. Jag behöver dig.

Dagens ros

Idag vill jag ge en ros till världens sötaste Amie.

Du är bäst och jag älskar dej såå mycket! Jag saknar dig verkligen och vi måste bara ses på höstlovet. Jag tycker jättemycket om dig. Oj, det jar jag visst redan sagt! Hihi...


Till bästaste Amie bönan ♥


Hej.

Hej.
Jaha. Då var livet ett helvete igen då.Tack gud, jag älskar dig *IRONI*.
Nu kommer inte detta bli något bra inlägg, men det spelar ingen roll. Jag bryr mig inte om några hjärtan idag heller. Jag bryr mig inte rikigt om någonting. Inte idag. Den här dagen har varit jättedålig. Och nu känner jag mig sjuk. Jag håller på å frysa ihjäl. Kan inte andas. Jag fryser.

Välkommen till världen Maya! :)

Hej sötnosar ♥

Har precis tagit en dusch och bestämde mig nu för att blogga lite. Tidigare idag medan jag satt ocb chattade med Albin, kom pappa in på mitt rum och berättade att min trettonde lilla kusin precis fötts.
Naaw.. det blev en liten tjej och namnet är Maya. Men det dåliga är ju att när man har släkt i andra länder kan man inte träffa sina t.ex kusiner så snabbt. Maya bor ju i Australien. Hihi. Aja, förhoppningsvis får jag se bilder snart. Ojojoj, vet nni hur många bebis kusiner jag har just nu? Vänta, ska räkna..5 stycken! Woaw vilken baby boom det är min släkt asså..
Nu ska jag väl vara inne lite på datan och sedan är det sovdags..:)

Puss & Godnatt // Coco ♥


Dagens oufit


Oversize tröja, Monki
Linne, MQ
Jeans leggins, Gina Tricot
Sockor (egentligen knästrumpor), Indiska


Drogar denna underbara låt <3


Just like a tatoo I will always love you

Har precis kommit hem från Johanna. Jag vill verkligen be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har liksom inte haft tid. Det händer mycket just nu. Mmm..ska gå och käka middag snart, och sen får jag se vad jag hittar på. Någon som vill göra nåt?
Hehe. Jag har precis kommit hem och blir redan sugen på och vara med kompisarna igen ♥
Puss babes // Coco ♥


Hemma från Rålis

Hola ♥
Kom precis hem från Rålis (Fridhemsplan). Var där med Johanna och träffade Furkan (stavning? hehe) och Milli. Vi hängde runt lite. Men som sagt är jag hemma igen och nu tänker jag bara ta det lugnt, är jättetrött.
Och jag längtar till julafton ♥
Shit, vad är det med mig? Brukar inte längta såhär tidigt. Aja, det går nog över. Tills det börjar närma sig, då kommer jag vara helt tokig av längtan ;)
Ahaha, jag är så barnslig. Nu är det snart middag, och jag ska kolla in lite andra bloggar, men i morgon (eller kanske i kväll?) väntar ett nytt inlägg på er.. så kolla in bloggen lite då och då :)

Puss // Coco ♥


Jul känslor

Åhh, jag är som ett litet barn, men shit vad jag började längta till julafton! Det är årets bästa dag ju..
Lite tidigt å börja tänka på det nu? Kanske det, men jag kan inte låta bli.
Någon annan som längtar till Julafton redan?

Puss// Coco ♥


Today

Tjeena ♥
Har precis käkat middag och sitter och chattar med Johanna och Albin. Har varit i stan och shoppat hela dagen + fikat ♥
Hittade en hel del grejor..


Oversize tröja från Monki 149 :-


Halsduk Glitter 129 :-


T-shirt Gina Tricot 49 :- (rea pris, ord. pris 99 :-)


Tights i ett lite tjockare matrieal, tog tyvärr lite för stor storlek såg jag nu, haha.
H&M 69 :-


Dag cremè för torr och känslig hy, Active sensetive från Yves Rocher, Ansiktsmask från H&M, Hand och nagel kräm Arnica essentiel från Yves Rocher, Fot-kit kylande gelè som fräschar upp fötterna och fot-lotion Lavande essentiel från Yves Rocher och hår grej som gör att man får volym från Nivea köpt på H&M. Vet tyvärr inte priserna, sparade inte kvittorna :)

Det var min lilla shopping det.
Ni får ha det så bra!
Puss puss // Coco ♥


Hos mormor

Sitter hemma hos mormor och myser, haha.Mamma berättade i morse att vi skulle hit! Ska sova här..
 Iallafall, i morgon ska jag till stan hade jag tänkt. Kolla lite i affärer och så.
Har förresten tagit massa fina bilder, men glömde uppladnnings sladden hemma. Surt. Aja, ni får se bilderma när jag kommer hem i morgon.
Pussi // Coco ♥

Nej

Go kväll sötisar ♥
Jaha, då var fredagen slut då. Mår faktiskt inte hundra.Hoppas att det inte är något allvarligt. Jag har ont i huvudet, ont i magen, har lite svårt att andas och min hälsena gör ont on ooont efter dagens dans pass! Det är väl bara att vila upp sig och hoppas att jag mår bättre i morgon. Just nu är jag ändå glad fast att jag mår dåligt, chattar ju med Johanna på msn. Då glömmer man nästan att man mår skit. Haha.
Ska nog ta en kopp mint te, det hjälper när man har ont i magen.
Puss & Godnatt // Coco ♥


Yeeey! :)

Ohhh...YEAH!
Nicklas slog ut Camilla ur idol! Yes Yes Yes. Hatade henne. Tack Nicklas! ♥


Du är fan lika dum som du ser ut.


Flumm fredag med bästaste Johanna

Hej gullisar ♥
Drog hem till Johanna efter skolan, vi hade det vääldigt kul. Typ flummade ihjäl. Haha.
Johanna är sötast i världen, jag älskar dig ♥
Iallafall, har precis ätit middag och ska strax(om fem minuter) kolla på idol. Blir tyvärr inga bilder idag, sorry for that, men i morgon tänkte jag fotografera lite, så då blir det bilder. Nu får ni ha en sån mysig fredags kväll.
Puss & Kram skumbanan // Coco ♥


Lunch

Tjaaow ♥
 Sitter vid datorerna med Albin, Ella och Leila. Har precis haft franska och ska strax äta skit lunch (våran skolas mat är inte bäst om man säger så). Jahapp, nu börjar Albin dampa, kanske bäst att börja dra sig upp till matsalen.
Puss å hej // Coco ♥


Vad hände?

Jag kommer mycket väl ihåg hur det var. Det var bara vi fyra och inga andra, det var så enkelt, så självklart. Bara vi. .Allt var perfekt. Men över ett sommarlov förrändrades så mycket. Det var inte längre vi. Det var jag och Johanna. Jag trivs mycket bra med att vara med bara henne, jag älskar henne, hon är min bästa vän. Men jag saknar tiden när det var vi. Det gör jag. Och den tiden kommer aldrig tillbaka, inte om inte ett miralkel sker. Ett mirakel som ger mig tillbaka dig. Du har blivit en helt annan person, jag känner inte dig. Inte längre. Du snackar skit, du har blvit så j*vla omogen. Du kanske inte förstår vad du gör, men det du säger sårar så himla mycket. Jag orkar inte mer. Antingen blir du dig själv eller så är vänskapen över. För den nya versionen av dig orkar jag bara inte med. Så är det. Jag förstår inte hur du tänker. Men jag saknar dig.
Vad gick snett?

DLTJ


Vaniljlatte

Gosh...så sugen jag är på vaniljlatte!
Någon annan som är sjukt sugen på något just nu? ♥




Kocken Coco

Tjääna ♥
Coco, the kock number one, ska strax se på nåt typ mat program (haha har inget annat att se på) och jag har precis gjort min lilla "specialare".
Jordgubbs youghurt
Havregryn
Oboy pulver

Du borde pröva ♥
Det är faktiskt jättegott även om det låter äckligt. Jag experimenterar alltid med konstiga ingredienser, men det blir oftast gott endå. Eller är det bara det att jag har konstig smak, haha :)
Ni får ha det så bra!
Kärlek och sånt // Coco ♥


Myskväll a lá Coco

Hello babes ♥
Ska mysa lite hemma, fick hem nya nummret av Frida, så det blir lite härlig läsning.
Ni får ha en sån mysig kväll då! :)
Hugs // Coco ♥

 


Jag ♥ ego pics





OBS! Detta är extremt oseriösa bilder! VISSA verkar tro att jag är seriös. Sorry babe, man jag är INTE seriös.


Min nya älskling ♥

Söta mamma har köpt en skitsnygg skinnjacka till mig. Thanks mami ♥


Man ser inte så bra, men den är skitsnygg! Snygga detaljer med mycket dragkedjor och så.Den är också väldigt praktisk, man kan ha den hela vintern utan att frysa, den är pälsig inuti. Så söt :)
Köpt på Zara för 1999 kr.


Tisdag

Hääj ♥
Då var skolan avklarad. Har varit en ganska trist dag, bråk och världens tråkigaste idrotts lektion. Aja, shit happens. Tänkte plugga franska idag och sedan ikväll, tänkte jag ha en liten härlig myskväll för mig själv. Det är alltid härligt.Jahapp, det var väl det jag hade å säga idag då.
Pussi // Coco ♥


Nytt hår :)

Ska ju färga håret snart, men har inte riktigt bestämt vilken färg än.
Funderar på kastanjebrunt eller chokladbrunt.
Vad tycker ni? ♥


Kastanjebrunt? Chokladbrunt? Blondare? Svart?(euuuw..tänk inte ens tanken) vad tycker ni?


Hemligt paket

Hejsan babes ♥

Kom precis hem från skolan, och upptäckte ett litet hemligt paket till mig, som kommit på posten! Det visade sig sedan att det var från tidningen Frida, som jag premenumererar på, som hade sickat det. Inuti fanns ett brev och något inslaget i typ bubbel plast. Såhär stod det typ:
Hej!
I början av din premenumeration missade vi att skicka med en tidning du skulle haft. Därför skickar vi nu en ersättningspresent, ett sminkset.
Mvh // Frida red.

Jaa..så jag hittade alltså en necessär där i och i den var det massa smink från märket Claudia! Tack så mycket Frida! Älskar presenter..hehe ;)

Pussi pussi // Coco ♥


Hmm...undrar vad det är i?


Necesär, läppglans, täckstift i krämform, mascara, kajal,puder, rouge,ögonskugga...♥


Aldrig förut publicerade bilder

Kollade igenom  mina bilder och hittade några som jag faktiskt aldirg visat förut! Spännade, jag vet, måste helt enkelt publicera dem ♥


Är det där jag? Ja tyvärr. Vet ej vad jag håller på med? Leker apa?


Jaag. Euww..


Jag älskar solrosor, dessa tror jag mamma köpte på nån marknad? Självklart skulle jag ta bild på favorit blomman :)


Haha, jag är ute och går på Öland


Halv, skitskum bild på mig. Vad kollar jag på?


Dagens lunch


Grapefukt, perfekt lunch för mig ♥

Fan

Jag är så barnslig, varför blir jag ledsen?

Förlåt sötnos för att jag inte orkade


Relax

Helloj ♥
Är helt slutkörd från igår. Kom hem vid ett, halv två på natten och somnade inte förrän tre-fyra. Men det var skitkul! Har tagit det lugnt och haft en ordentlig sovmorgon. Söta Johanna ringde och frågade ifall jag kunde hänga på till Farsta, tyvärr orkade jag inte. Men Johanna, förlåt, jag ville verkligen träffa dig, men jag är så trött så jag håller på och dö. Haha, nej, men jag känner mig lite hängig. Mår inte hundra procent bra heller. Gjorde precis en kopp kaffe crèma, det är jag såå bästa på ♥
Läser också en jättebra bok, Anna D´arc heter den. Ni får ha det så bra, så hörs vi i kväll.
Puss på er // Coco ♥


Ready to go

Då var det festdags. Wohoo! Vet ej när jag kommer hem, men ni får ha en härlig lördags kväll!

Dagens "fest outfit"


T-shirt, Gina Tricot
Midje-kjol, Indiska
Strumpbyxor, Twilfit

Facelook


Facelook.

Mina nya naglar ♥


Fest i morgon

Shit va najs ♥
Har varit så himla sugen på att festa ett bra tag nu, i morgon är det äntligen dags! Feest! Yihaaow!
Har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig, men en dusch och nya naglar står på "att göra" listan för i morgon. Sen får vi se vad outfiten blir. Bild kommer, I promise. Jaha, då ska väl jag fortsätta och ha fredags kväll då,
Puss på er // Coco ♥



Old pic of me..haha..♥


Favorit låtar just nu

What you say - Jason Derulo
Face drop-Sean Kingston


 


Underbar fredag

Hej älsklingar ♥
Nu är det fredag och jag har haft en helt underbar dag. Vi hade kmg-ruset ( vi joggar en viss stäcka) i skolan. Min söta Johanna var sjuk idag, men jag var med Eden,Carla och Bamshad hela dagen och det var skitkul ♥
Jag och Carla gick hela sträckan istället för att jogga (haha) och efter skolan åkte jag och Eden till Globen. Vi typ flummade ihjäl oss. Åhh..shit vad vi hade kul :)
Nu chattar jag med Molly och Johanna och känner att jag mår väldigt bra idag. Haha. Härligt med sådana dagar ibland ♥
Nu får mina söta läsare ha en bra fredagskväll, så skriver jag i morgon.
Fredags kramar // Coco ♥

Detta köpte jag idag och igår ♥


Mina älskade uggs inköpta igår




Mina naglar är för fula för att visas offentligt, jag måste bara ha lösnaglar helt enkelt. Dessa är av märket Depend och är köpta för 80 :-Kicks


Hårsnoddar är alltid bra att ha. Köpte dem här på Glitter för 15 :-


Vadå, vem läser inte en skvaller tidning nån gång då och då?


Frågestund svaren :)

1. Jag undrar varför din blogg heter sweetapplpie, det är skitkrångligt ju.
Svar:
Jag vet helt ärligt inte varför jag valde just det namnet. Har funderat på att byta blogg IGEN, bara för att det ska bli ett lite lättare namn. Men det är ju det att jag har skrivit så mycket på den här bloggen, lagt upp så mycket bra bilder och så, så i sådana fall får jag kopiera alla inlägg och lägga in i den nya bloggen ; )
Nej, jag skojade, men vi får som sagt se hur jag gör.

2. Var köper du dina kläder?
Svar:
  Jag köper mina kläder på Gina Tricot och Monki oftast, men det händer även att jag shoppar in något plagg från BikBok, Indiska, Vila, Vero moda eller andra affärer. Jag har även köpt typ två av alla mina plagg på  Second hand.

3. Vem är Johanna och Jojo? Är det samma person? Du skriver väldigt mycket om dem i din blogg, är det dina bästa kompisar?
Svar:
Som du kanske förstår är Jojo och Johanna samma person.Ja, jag skriver ganska mycket om henne för att jag umgås vääldigt mycket med henne och jag tycker väldigt mycket om henne. Vi är bästa kompisar på sätt och vis. Väldigt svårt att förklara.

4.Hej!
Har läst din blogg ett tag och tycker den är väldigt bra, fast den inte är så jätte proffsigt gjord. Jag undrar nu hur gammal du är och hur länge du har bloggat?
Tack på förhand // Shiewa
Svar:
Tack, tack! Trodde aldrig att det var personer jag inte känner som läser min blogg.Vad glad jag blir! Jag vet att min blogg inte är så snygg just nu, men det kommer att fixas snart. Om du läser min presentation ser du att det står att jag är 12 år gammal, och jag har bloggat i snart ett år. Har förut bloggat på daniellah.blogg.se men gjorde i slutet av Augusti en nu blogg (den här).

5. Har du pojkvän?
Svar:
Ojojoj, vilken fråga! Haha, nej jag har ingen pojkvän just nu. Letar efter drömprinsen ;)

6. Du verkar vara ganska intresserad och duktig när det gäller mode och skönhet kan du inte skriva lite mer om det? Typ som tips på var man köper kläder billigt och hur man gör en ansiktsmask typ. Jag har fult hår och skulle vilja ha lite tips
Svar:
Tack för berömen! Som du listat ut är jag väldigt intresserad av mode och skönhet. Jag tycker verkligen att det är kul att du ger tips på vad jag ska skriva mer om, det är alltid bra.Om det är det ni (mina läsare) vill ska jag absolut skriva mer om mode och skönhet. Både budget tips på kläder, hur man gör ansiktsmaker för just din hudtyp och super hårtips (min mamma har varit frisör) kommer så snart som möjligt!

7.Vilka artister lyssnar du på?
Svar:
Jag har en väldigt bred musik smak och lyssnar på i princip allt från ballader till punk. Det enda jag inte kan tänka mig att lyssna på är opera,schlager och dansbandsmusik. Death metal är inte heller någon favorit. Men de artister/band jag lyssnar på mest just nu är: Jason Deruno, Sean Kingston, Keri Hilson, Sean Paul, Anna Ternheim, Pink, Håkan Hellström, Paramore, Those dancing days och Lily Allen.

Tack så jättemycket för alla frågor, det var väldigt kul att svara på dem :)

Kanske blir det någon mer  frågestund någon gång? ♥


O-M-G

Shit!
Jag trodde jag skulle få in typ en fråga till min frågestund! Gissa hur många jag har nu? 6 st! Tack, va kul att ni vill fråga saker. I morgon får ni svaren.
Ni är bäst

Puss // Coco ♥


Jag älskar dig

Kolla vad min sötaste Johanna gjorde på photoshop, måste bara visa.


Jag älskar dej Johanna du är mitt allt.

Saknar er Amie och Johanna ♥


Grattis till världens bästa tvillingar!

Ett stooort grattis till Molly och Livi som fyller 13 år idag! ♥

Tisdag

Jahapp, då var det tisdag.
Har haft utvecklingsamtal och Carla har varit hemma hos mej. Typ allt som hänt.
Bye.


Experten på sömnproblem, that`s me.

Vad gör du när du är trött?
Sover.
Vad gör du när du inte KAN sova?
Bloggar tills du svimmar av.



Sova i hösten. Bild tagen av mig :)


Kväll,5 Oktober

Hola ♥

Har precis ätit middag och ska nu se på tv och dricka te. Lite kvälls mys helt enkelt. Ni får ha det så bra!

Lots of of Love // Coco ♥


Flumm pics

Självklart har jag och Johanna tagit massa flumm bilder.
Såklart ska sötis läsarna få se dem ♥


Johanna är en vampyr :) Look at her eyes...


Är det bara jag som tycker att detta är den snyggaste bilden ever på mig?


Snyggish..:)


Grrr..så heet


Snyggast?


Me and my sexy lips ^^


Gaah, hottie


Men shit, hur snygga får man vara? :)


Så vackert det är i mitt rum, NOT. Ska städa, jag lovar :b







Måndag med Johanna

Johanna är här och vi har kul som vanligt. Var på Mcdonalds och köpte pomes frites (haha vi blev så himla sugna). Just det, ska fixa till min blogg (den är väldigt ful). Ähumm...ja, har lite blogg torka just nu, har inte så mycket att skriva, hehe.
Puss // Coco ♥

 


Söndag i ett regnigt stockholm

Halloj ♥
Sov över hos Molly och vi har haft kul :)
Har precis ätit massor av kanelbullar (det är ju kanelbullens dag idag) och är proppis. Ska kolla lite på tv, tror jag tar det ganska lugnt i kväll. Och en liten påminnelse :
Coco(jag) har frågestund.Fråga vad ni vill och skicka in till [email protected]. På onsdag sätter jag mig och besvarar era frågor.

Nu ska jag fortsätta och mysa.
Puss & Kram // Coco ♥


Molly kommer!

Äntligen händer det något, Molly kommer hit. Yes.
Puss!

Gissa vem som är tillbaka?

Jaaag ♥
Har varit en bra lördag, varit med Molly, Livi och Moa hela dagen.
Jag och Livi har varit såå duktiga och fixat i deras trädgård. Klippt gräset och plockat upp ruttna äpplen, shiit vad vi är bra.Världens bästa trädgårdsmästare? Ja, sen har vi mest lekt med Mollys och Livis (Molly och Livi är tvillingar), syster dotter Julie, skitsöt bebis typ 1 år gammal. Just det, sen har vi ju kollat på nån film som hette Flickvänner från förr. Den var inte så jättebra, men, men det var kul ändå. Nu får jag se vad jag hittar på resten av kvällen. Är ensam hemma och det är såå trist. Jag dör.
Ha det så bra // Coco ♥

Ps. Kommer nog bli rätt mcyket inlägg i kväll eftersom jag har tråkigt


Frågestund

Hej hej ♥
Tänkte ha en liten frågestund så att ni kan skicka in frågor och så till min hotmail, [email protected].
Fråga vad ni vill (nästan, ni förstår nog vilka frågor jag inte kommer publicera). Jag kommer svara på frågorna på onsdag, så ni har några dagar på er.
Tack o hej! // Coco ♥


Shiit vad jag är sugen på cola!

Go kväll mina fina läsare ♥
Huset är alldeles nedsläckt och typ alla sover utom jag. Har haft en ganska tråkig kväll, saknat kompisarna och har varit grymt sugen på att gå på fest. Hehe. Tänkte precis gå ner till köket och kolla efter lite läsk, är så himla sugen på cola, jag dör. Brukar inte tycka att det är så gott, men just nu är det det jag suktar efter mest i hela världen. Ohh..aja, detta blir nog sista inlägget idag, så god natt (igen, jag skrev ett god natt inlägg vid elva tiden).

Love // Coco ♥


Hammarby sjöstad bilder

Hehe, var inne på Emelies blogg och hittade lite bilder från när jag, hon och Molly var i Hammarby sjöstad för ett tag sedan. Har inte lagt upp bilder på länge, så jag tänkte bjuda på det.


Jag och Molly :)


Molly i den jättestora bebis-stolen. Haha.

Jag ville också komma upp! Sorry för den konstiga vinkeln.


Jag och Molly igen. Kolla in mitt sexiga ansiktsutryck.Oh, varför visar jag upp dessa bilder?


Emelies vackra konstverk hon gjorde i sanden.
Molly, Emelie, Daniella.


Natti natti

Helloj ♥
Har precis kollat klart på Idol.Tyckte att det var HELT fel att Camilla gick vidare till fredags finalerna. Hon är så dålig man kan bli.Och shit vad hon gjorde bort sig igår, nej lilla gumman, nu kunde du väl ha åkt ut? Men nähej, hon blev visst framröstad ändå. Usch. Jaja, ska ligga i sängen framför laptopen ett tag till tror jag,tycker det är mysigt sådana här kalla höstkvällar.Ni får väl sova så gott och så skriver jag i morgon igen.
Puss & godnatt // Coco ♥


Camilla, välkommen till verkligheten, det finns inte en chans att du blir Idol 2009. Dröm vidare.


Fredag och jag är glad

Hej sötbarn ♥
Jag vill bara säga TACK till alla som skrivit så söta kommentarer.Gullungar. Jag mår bättre nu. Tack igen.
Nu är det äntligen fredag och jag ska strax äta middag. Sedan blir det förmodligen lite godis och sånt framför Idol. Kollar på det varje dag.Har också en del favoriter : Erik, Reza,Mariette,Tove och Jon.
Vilka hejar mina söta läsare på? ♥
Nej, nu måste jag gå och äta middagen innan den blir kall. Blir typ pizza.

Många kramar // Coco ♥


Torsdag

Hej ♥
Då var det torsdag igen. Måste säga sanningen och den är att jag mår skit. Förlåt för att detta blir värsta emo-bloggen just nu, men det är så jobbigt. Kanske kommer ingenting bli som vanligt igen.Ibland hatar jag mitt liv. Ibland.När det blir såhär. Plötsligt känns allt så hopplöst. Kanske lika bra att ge upp? Sluta kämpa och se vad som händer? Kanske blir allt bra om jag låtsas som om ingenting hänt.Som om ingenting händer.
Men det är svårt. Riktigt svårt eftersom jag tänker på det varje dag. Ja, inte för en så lång tid. Jag fick reda på det för kanske en vecka sedan. Då rasade allt ihop.Allt.Igenting kommer nog bli som vanligt igen.



Men, men kanske löser det sig. Inte vet jag.
Puss // Coco ♥


RSS 2.0